sobota 15. července 2023

Výstava obrázků

Tento příspěvek bude trochu atypický, tedy ještě o něco víc, než jindy. Chci vás pozvat na malou výstavu obrázků. Nejsou zas tak vzdálené od přírody. Většina z nich je inspirována přírodou.






Autorem obrázků je Martin, jehož fotky doprovázejí velké množství mých článků. Zatímco on se v poslední době zaměřil na digitální grafiku, já se učím fotit. No, nevím, jestli s použitím kvalitního automatu lze psát o nějakém učení.







Martin se dříve malování nikdy nevěnoval. Tedy na škole měl určitě kreslení a na stavební průmyslovce rýsování. Ale s malováním obrázků začal až po padesátých pátých  narozeninách. Důkaz toho, že nikdy není pozdě začít s něčím novým.







Pro mě bylo něco podobného, když jsem začal psát příspěvky o kytkách na Zelené listy. Za to vlastně může jedna z dvojice jejich autorů, Radka Matulová. Zeptala se mě,  zda na ZL nechci napsat nějaký článek o kytkách. Zkusil jsem to a pokračuju teď na stránkách vlastních, které mi jednou jako dárek k svátku zařídil Martin.  Já bych to s počítačovými neznalostmi sám těžko dokázal. 







Martin si vytváří vlastní portfolio stránky, pro své obrázky a rovněž je vkládá na stránky Pixabay k volnému použití. Takže pokud se vám tato malá výstava zalíbí, v budoucnosti na těch jeho stránkách uvidíte další. Ať se vám výstava líbí a Martinovi přeji hodně dobrých nápadů a ať mu tento hezký koníček dlouho vydrží. 









Žádné komentáře: