neděle 2. června 2024

Časné ráno v Třeboni u rybníka Svět

Před týdnem jsme odjeli na kratší dovolenou do Jižních Čech. Ubytovaní jsme byli v Třeboni, ale podívali jsme se i na jiná pěkná místa. Písek, Jindřichův Hradec, Nové Hrady, Dobrou Vodu u Nových Hradů a Netolice (zámek Kratochvíle).



Čechy jsou krásné a všechna tato navštívená místa nás o tom znovu přesvědčila. Dokážu si představit jak pěkně se v těchto místech lidem žije. 

   


Před odjezdem i po návratu jsem zaléval, nejprve proto, aby ten týden vydržely. Vzhledem k počasí, kdy nebylo velké horko, to přežily bez problémů. 





Jen zelené tillandsie potřebovaly hned orosit.  Zatím, co jsem zaléval, Martin se už stačil některými fotkami probrat.



Dnes jsem vybral několik jeho fotek ze středečního rána. Byla mlha, která se pomalu rozpouštěla. 

Každé ráno jsme ještě před snídaní chodili na procházku do krásného lesoparku před hotelem Aurora, kde jsme byli ubytovaní. 



Rána byla vždy krásná, ať už s mlhou, nebo bez ní. Ráno také nikdy nepršelo. Krásné stromy, svěží, zelená tráva. Voňavý vzduch, který se krásně dýchal.



Některé zážitky jsou nepřenosné, ale návštěvu  Třeboně a jejího okolí si může dovolit většina z nás. Tyto stránky také navštěvují lidé ze zahraničí a budu rád, že v několika příštích příspěvcích budu moci pomocí fotek představit, jak krásná je naše země. 



Žádné komentáře: